Έχετε μια ιδέα την οποία θέλετε να κάνετε πραγματικότητα αλλά δεν ξέρετε πως ; Ελάτε να πιούμε έναν καφέ να το συζητήσουμε !!

Visualise

Visualise

Έχετε μια ιδέα την οποία θέλετε να κάνετε πραγματικότητα αλλά δεν ξέρετε πως ; Ελάτε να πιούμε έναν καφέ να το συζητήσουμε !!

Research

Research

Μετά από ενδελεχή έρευνα θα καταλήξουμε στο πλάνο εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας !!

Develop

Develop

Τέλος, ξεκινάμε τον προγραμματισμό, το αγαπημένο μας κομμάτι !!

Οι υπηρεσίες μας !!

 • Δημιουργία Ιστοσελίδας

  Στην Webmetrics αναλαμβάνουμε 1- Σχεδιασμό ιστοσελίδων (site) έως 5 στατικές ιστοσελίδες HTML με κείμενα και φωτογραφίες. 2- Σχεδιασμός ιστοσελίδας (site) σε δύο (2) γλώσσες με προγραμματισμό PHP με απεριόριστο αριθμό ιστοσελίδων με κείμενα, φωτογραφίες, και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές-προσθήκες) από τον ίδιο τον πελάτη. Δημιουργία εταιρικού e-mail.

 • Δημιουργία Application

  Αναπτύσσουμε τη mobile εφαρμογή σου, καθώς και όλα τα απαραίτητα κομμάτια μιας πλατφόρμας, που μπορεί να περιλαμβάνει Backend Applications (Server), Web sites, Desktop Applications, την μεταξύ τους επικοινωνία, καθώς και την διασύνδεσή τους με social networks, επιπλέον αναλαμβάνουμε να καλύψουμε όλες τις γραφιστικές ανάγκες (logo, launcher icon, εικονίδια εντός εφαρμογής).

 • Search Engine Optimization

  SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης μιας ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης. Με λίγα λόγια αν έχετε μια σελίδα και θέλετε να βγείτε ψηλά στην Google στείλτε μας μήνυμα.

 • Digital Ads ( Youtube, Instagram, Facebook, Google, Linkedin )

  Δημιουργία & Διαχείριση όλων των Digital Ads στα κανάλια τα οποία η επιχείρηση σας θα έχει τα αποδοτικότερα αποτελέσματα.

 • Κατασκευή e-shop

  Κατασκευή e-shop που ξεκινάει από 900€ .Τηρούμε τις απαραίτητες προδιαγραφές των μηχανών αναζήτησης κατά την κατασκευή eshop, ώστε να βρίσκονται όσο το δυνατόν ψηλότερα σε αναζητήσεις, ενώ παράλληλα τις «εξοπλίζουμε» με τις κατάλληλες «λέξεις κλειδιά» μέσα από την διαχείριση.

 • Graphic Design & Print

  Χρειάζεστε λογότυπο, καινούργιο κατάλογο ή επαγγελματικές κάρτες ; Οι Graphic Designers μας θα αναλάβουν το δημιουργικό και την εκτύπωση. Το μόνο που θα κάνετε εσείς είναι να καθίσετε στον αναπαυτικό καναπέ μας και να επιλέξετε το δημιουργικό που σας αρέσει.

 • Διαχείριση Social Media Accounts

  Στη Webmetrics αναλαμβάνουμε το αποδοτικό στήσιμο της παρουσίας μίας εταιρίας στα Social Media και διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο και τη διάδραση με τους χρήστες. Η στρατηγική που ακολουθούμε στην διαχείριση των κοινωνικών δικτύων συνοψίζεται στις παρακάτω ενότητες. 1- Δημιουργία Social Media Accounts 2- Δημιουργία δημιουργικού και περιεχομένου. 3- Social Media Campaigns 4- Crisis Managmetn 5- Εισαγωγή Social Media Apps 6- Διαγωνισμοί και Reports

admin@metricsServices